Aangenaam genieten met Sunlight camper

Stam Campers is dealer van het Duitse kwaliteitsmerk Sunlight, een onderdeel van de Erwin Hymer Group. Met Sunlight campers kunnen we u bij Stam Campers alles bieden voor een ontspannen, aangename vakantie. In de uitgebreide showroom bij Stam Campers vindt u half- en vol-integraalmodellen van Sunlight campers.

Daarom kiest u voor Sunlight campers bij Stam Campers in Dreumel.

Freedom is my life 

Emoties. Passie. Leven. Ervaar de kleurrijke wereld van Sunlight Campers.

Met Sunlight Campers staat het avontuur hoog op de agenda. Onbeperkt reizen. De mooiste bestemmingen zijn binnen handbereik en grenzen vervagen. Ga de uitdaging aan en zoek nieuwe kansen, nieuwe sporten en ontdek wat er allemaal bij u past.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Sunlight campers worden in Duitsland gemaakt, volgens de Duitse kwaliteitseisen en merkonderdelen, en in een van de modernste fabrieken in Duitsland. De solide afwerking van Sunlight campers leent zich ideaal voor aankopen of huren. Een Sunlight camper behoudt zijn kwaliteit en een hoge inruilwaarde.

Hoogwaardig GFK-dak
Sunlight campers zijn standaard met een hoogwaardig GFK-dak uitgerust, dat een lange houdbaarheid garandeert. Angst voor hagelschade behoort bij Sunlight campers tot het verleden

Ontdek zelf de voordelen van Sunlight campers en kom langs in de showroom in Dreumel. Het team van Stam Campers staat voor u klaar.

Maak direct een afspraak of vraag meer informatie aan.

Naar volledige website