Kampeerwagen huren? Bekijk ons ruime aanbod tegen scherpe prijzen

Een kampeerwagen huren is een perfecte manier om vakantie te vieren. Onze kampeerwagens die voordelig te huur zijn, bieden u alle comfort. De combinatie van luxe en een veilige kampeerauto is een goede basis om er met het hele gezin op uit te trekken. Onze kampeerwagenverhuur biedt alles om u en uw familie een onvergetelijke, avontuurlijke vakantie te beleven. Leest u maar eens verder.

Luxe kampeerwagens te huur

Onze kampeerwagens, die wij bijna het gehele jaar te huur aanbieden, hebben volop faciliteiten voor volwassenen én voor kinderen. Ze kunnen er televisie kijken, slapen in een eigen bed en als ze zin hebben lekker buiten spelen. Als het regent kunt u in de kampeerauto gezellig spelletjes doen. Kinderen hebben van nature een avontuurlijke inslag, dus met een kampeerauto van plaats naar plaats rijden zal uw vakantie zeker doen slagen. Hieronder geven wij u een overzicht waar u bijvoorbeeld met een luxe kampeerwagen naar toe kunt gaan.

 

  • Overijssel
  • Utrecht
  • Zeeland
  • Zuid-Holland
  • Duitsland
  • Flevoland
  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland

 

Een kampeerwagen huren is kiezen voor een betaalbare vakantie. U kunt er mee reizen door heel Nederland, maar ook Duitsland is een prima kampeerland. Het land kent veel gezellige kampeerplekken in de buurt van mooie, culturele steden. Of langs de Noord-Duitse rivieren zoals de Oder en de Elbe. U kunt er raften en kanoën, maar ook prachtige wandelingen maken. Of ga naar Erfurt of Potsdam om u in de periode van de middeleeuwen te wanen. Er is geen ander land waar u meer kastelen vindt dan in Duitsland.

Kiest u voor een vakantie in eigen land? U kunt met een kampeerauto op de meest mooie plekjes komen. In Noord-Holland vindt u idyllische dorpen zoals Volendam, Naarden en Edam. Of reis door naar Marken. Het voormalige eiland ligt aan het Markermeer en de Gouwzee. Er is daar meer dan voldoende vertier voor het hele gezin. Neemt u fietsen mee? Er zijn geweldige fietsroutes in de omgeving.

Kampeerwagenverhuur met een passende camper voor iedereen

Een kampeerwagen huren zorgt voor een prettig verblijf, waar u ook naar toe gaat. Als u weet met hoeveel personen u gaat, kunt u met behulp van onze zoekfunctie een keuze maken. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden, dan verzoeken wij u een bezoek te brengen aan onze kampeerwagenverhuur showroom. Belt u ons van tevoren even voor een afspraak. U weet dan zeker dat wij ruim de tijd voor u hebben om al onze kampeerwagens aan u te laten zien. Van alle modellen hebben wij meerdere identieke exemplaren beschikbaar. Verder op onze website kunt u bekijken hoe onze kampeerwagens er uit zien. Kijkt u maar eens.

Als specialist in kampeerwagenverhuur weet u zeker dat u een veilige en luxe kampeerauto huurt. U kunt met uw eigen auto een kampeerwagen ophalen, want wij bieden een gratis stalling. Daardoor bent u niet afhankelijk van anderen. Wilt u meer informatie? Lees dan eens onze huurvoorwaarden of kom langs. De koffie staat voor u klaar!

Naar volledige website