Camper huren voor een vakantie in Zeeland?

Een camper huren voor een vakantie in Zeeland is een goed alternatief voor een hotel. Onze campers zijn nieuw, met automaat en voorzien van alle gemakken. Ze zijn te huur van vrijdag t/m vrijdag en de wisseldag is gratis. In ons assortiment hebben wij topmerken in de verhuur zoals een Adria, Fiat, Sunlight of Bürstner. Uiteraard kunt u ook campers bij ons kopen. Huren of kopen; in zo’n luxe camper kunt u op uw gemak alle mooie plekjes in Zeeland ontdekken. Er zijn tal van prachtige steden zoals Middelburg en Vlissingen, maar ook pittoreske dorpjes te vinden.

Camper huren om Zeeland te ontdekken

Een camper huren is een perfect, betaalbaar vervoersmiddel om Zeeland te ontdekken. Het is net alsof u uw eigen chalet aan het strand hebt. Onze compacte campers bieden volop comfort. Ze zijn onder ander voorzien van een droogrek, kleurendesign, fietsendrager, trekhaak, gevulde gasflessen, toiletchemie, stroomkabel en stekkers en nog veel meer. Dit betekent dat u kunt genieten van een welverdiende, zorgeloze vakantie.

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in eigen land. En waarom ook niet? Het heeft tal van voordelen. Heimwee is verleden tijd en u kunt uw eigen taal spreken op de locatie waar u bent. Kiest u voor een vakantie aan de Zeeuwse kust? De zee, wind en het water geven u een heerlijk vakantiegevoel. Lekker toeren in uw eigen camper kunt u op ieder plekje komen. Zin in koffie? Zoek een parkeerplaats op en zet de stoelen buiten. Onder het genot van een kopje koffie kunt u genieten van de ondergaande zon.

Campers te huur met fietsendrager

Zeeland is niet alleen populair vanwege haar mooie kust, maar ook vanwege de ruimte en de natuur. Een camper huren heeft dan ook het grote voordeel dat u op veel plekjes kunt komen die u anders waarschijnlijk zou missen. Zo kunt u op de fiets of te voet uren dwalen door de prachtige natuurgebieden. De provincie heeft maar liefst 16 natuurgebieden die onderdeel uitmaken van een Europees netwerk: Natura 2000. Hier komen dier- en plantensoorten voor die belangrijk zijn voor de biodiversiteit.

De meeste campers die u kunt huren zijn uitgerust met een fietsendrager. Dit betekent dat u uw eigen fiets kunt meenemen. Door het vlakke landschap en goede infrastructuur is Zeeland een heerlijke provincie om te fietsen. Er zijn veel fietsroutes zoals een bunkerroute, bloesemroute of uitzicht op de Deltawerken. U kunt Zeeland trouwens ook prima op de bonnefooi verkennen.

Er op uit met een camper in Zeeland is een droom die wij werkelijkheid laten worden. Kijkt u maar eens naar onze scherpe huurprijzen. Wilt u meer weten over één van onze te huur of te koop aangeboden campers? Neemt u dan eens contact met ons op of kom naar onze showroom in Dreumel. De koffie staat voor u klaar. Tot ziens.

Naar volledige website